ΑΘΗΝΑ
17:44
|
02.05.2024

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί το σχέδιο συλλήψεων των καταδικασθέντων στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”. Το απόσπασμα της απόφασης που δεν δίνει ανασταλτικό […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί το σχέδιο συλλήψεων των καταδικασθέντων στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”. Το απόσπασμα της απόφασης που δεν δίνει ανασταλτικό χαρακτήρα στα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής έφτασε προ ολίγων λεπτών στη ΓΑΔΑ, και πλέον η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται καθ’ οδόν για τα σπίτια των χρυσαυγιτών που δεν έλαβαν αναστολή.

Στον αριθμό είναι 17 οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή. Πριν από λίγα λεπτά οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, μέσα σε τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στο ΑΤ Πικερμίου.

Επίσης έχουν παραδοθεί τα εξής στελέχη της Χρυσής Αυγής:

Πατέλης, Καζατζόγλου –Νίκαια
Τσακανίκας-Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής
Ευγενικός – Πέραμα
Αναδιώτης – Δραπετσώνα
Κομιανός – Κέρκυρα

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, μαζί με την κόρη του Ουρανία Μοχαλολιάκου, η οποία παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους. Από το ΑΤ ο Μιχαλολιάκος με υπηρεσιακό όχημα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα αλλά με αναστολή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν κι έξω από ΑΤ Πεύκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα