ΑΘΗΝΑ
15:33
|
23.04.2024

Στους “Αγώνες Πείνας” με το τόξο της επαναστάτησε εναντίον της λαμπερής και απολυταρχικής Κάπιτολ, αλλά στη ζωή πέρα από τη μυθοπλασία της 7ης Τέχνης η […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στους “Αγώνες Πείνας” με το τόξο της επαναστάτησε εναντίον της λαμπερής και απολυταρχικής Κάπιτολ, αλλά στη ζωή πέρα από τη μυθοπλασία της 7ης Τέχνης η Κάτνις Έβερντιν, κατά κόσμον Τζένιφερ Λόρενς, υπήρξε λίγο πιο συντηρητική.

Η σταρ του Χόλιγουντ παραδέχθηκε ότι στο εκλογικό δίλημμα Τζον ΜακΚέιν – Μπαράκ Ομπάμα έριξε την ψήφο της στον εκλιπόντα σήμερα υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και όχι στον πρώτο Αφροαμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό podcast με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές η Τζένιφερ Λόρενς αποκάλυψε ότι κάποτε ήταν “λίγο Ρεπουμπλικανή” στο παρελθόν, ενώ καταδίκασε την υποστήριξη του Ντόναλντ Τραμπ σε ζητήματα λευκής υπεροχής και εναγκαλισμού του με ακροδεξιές και ρατσιστικές ομάδες.

Η 30χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόσφατα τάχθηκε υπέρ του διδύμου Τζο Μπάιντεν – Kάμαλα Χάρις για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

“Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα σπίτι ρεπουμπλικανικών πεποιθήσεων και να βιώσω τα οικονομικά οφέλη κάποιων πολιτικών επιλογών του εν λόγω κόμματος”, είπε η Τζένιφερ Λόρενς και πρόσθεσε, “στις πρώτες μου εκλογές, ψήφισα τον Τζον ΜακΚέιν. Ήμουν λίγο… Ρεπουμπλικανή τελικά”. Και μετά εξελέγη ο Ντόναλντ Τραμπ. “Όταν εξελέγη ο Τραμπ, αυτό άλλαξε τα πάντα για μένα”.

Η Λόρενς εμφανίζεται επίσης ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μη κερδοσκοπική πολιτική ομάδα Represent Us και προτρέπει τους συμπατριώτες να προσέλθουν στις κάλπες παρά τις δυσκολίες που θέτει στην καθημερινότητά τους η κρίση της πανδημίας:

“Πρώτα απ’ όλα, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή συμπαράστασή μου σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πανδημία της νόσου COVID-19 και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στους διασώστες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που διακινδυνεύουν καθημερινά την υγεία τους. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτού του ιού είναι να μείνουμε στο σπίτι. Αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εκλογές που έρχονται με εκατομμύρια Αμερικανούς να μην έχουν ακόμη ψηφίσει στις προκριματικές εκλογές του 2020. Γι’ αυτό πρέπει να πάτε στη διεύθυνση represent.us/voteathome έτσι ώστε να ψηφίσετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας”.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα