ΑΘΗΝΑ
16:06
|
24.04.2024
Ο Τραμπ θεωρεί ότι τα ΜΜΕ είναι σκληρά μαζί του και ότι δεν θέτουν εξίσου δύσκολες ερωτήσεις και στον Μπάιντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υλοποιήσε την απειλή του και δημοσιοποίησε τελικά την πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS, την οποία είχε διακόψει κατηγορώντας τη δημοσιογράφο, Λέσλι Σταλ για μεροληψία.

Αφού εξήγησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι ήθελε να προλάβει την κυριακάτικη μετάδοση της συνέντευξης στην εκπομπή “60 Minutes” για να αποκαλύψει στο κοινό “τη μεροληψία, το μίσος και την αγένεια” του καναλιού, δημοσιοποίησε το αμοντάριστο υλικό της στο Facebook, κατά παράβαση της συμφωνίας μεταξύ του Λευκού Οίκου και του CBS ότι δεν θα έπραττε κάτι τέτοιο πριν από την Κυριακή.

Το CBS που χαρακτήρισε “άνευ προηγουμένου” τη δημοσιοποίηση του αμοντάριστου υλικού παρά τη συμφωνία, έχει πάρει συνέντευξη και από τον Μπάιντεν που θα προβληθεί στην ίδια εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Λέσλι Σταλ, αντικρούει τον Τραμπ σε αρκετά σημεία αμφισβητώντας τις απαντήσεις του σε θέματα, όπως η διαχείριση της πανδημίας.

“Η πρώτη φράση σας ήταν: οι ερωτήσεις θα είναι σκληρές. Αυτό δεν με ενοχλεί, όμως όταν κανονίσατε τη συνέντευξη δεν είπατε αυτό. Είπατε, ας κάνουμε μια ευχάριστη συνέντευξη”, διαμαρτύρεται ο Τραμπ.

Ο Τραμπ κρίνει ότι τα αμερικανικά μέσα είναι σκληρά μαζί του και ότι τόσο το CBS όσο και άλλα δίκτυα δεν θέτουν εξίσου δύσκολες ερωτήσεις και στον αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν.

“Είδα όλες τις συνεντεύξεις του. Ποτέ δεν του θέτουν τόσο σκληρές ερωτήσεις”, υπογραμμίζει.

Ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τόνισε ότι η χώρα “έχει κάνει στροφή 180 μοιρών” στη μάχη με την πανδημία, υπογραμμίζοντας πως οι μάσκες είναι αποτελεσματικό εργαλείο για να εμποδιστεί η μετάδοση του νέου κορονοϊού.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ελπίζει πως το Ανώτατο Δικαστήριο θα “τερματίσει” το Obamacare, τον νόμο του Μπαράκ Ομπάμα για την υγειονομική ασφάλιση, και ότι σκοπεύει να τον αντικαταστήσει με ένα λιγότερο ακριβό σχέδιο που “θα φροντίζει τους ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις”.

Οι συνεντεύξεις του Τραμπ, του Πενς και της Κάμαλα Χάρις, της υποψήφιας αντιπροέδρου των Δημοκρατικών, θα μεταδοθούν από το CBS την Κυριακή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα