ΑΘΗΝΑ
00:20
|
24.04.2024
Στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά και μια λίστα με κυκλωμένη τη λέξη "εκτέλεση".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα δικαστηρίου των ΗΠΑ, συνελήφθη ένας 19χρονος άντρας στην Κανάπολη της Βόρειας Καρολίνας, ο οποίος σχεδίαζε να σκοτώσει τον υποψήφιο των δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή του πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά.


Ένα φορτηγό γεμάτο όπλα, εγχειρίδια για κατασκευή βομβών, εκρηκτικά, δεκάδες διπλώματα οδήγησης και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά. που ανήκε στον 19χρονο Alexander Hillel Treisman, εντοπίστηκε έξω από τράπεζα στην Κανάπολη και κατασχέθηκε από τις αρχές, αναφέρει το RT.

Το φορτηγό εγκαταλείφθηκε και ρυμουλκήθηκε κατόπιν αιτήματος της τράπεζας από τις αρχές και στη συνέχεια ερευνήθηκε από την αστυνομία.


Η αστυνομία αναφέρει επίσης, ότι στον υπολογιστή του 19χρονου βρέθηκε υλικό με παιδική πορνογραφία και ότι εντοπίστηκαν συζητήσεις στο διαδίκτυο όπου φέρεται να αποκάλυψε σε άλλους την πρόθεσή του να σκοτώσει τον Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το TMZ, ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI εντόπισαν τον 19χρονο Treisman, ο οποίος τον Μάιο είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία, μέσω των social media, όπου ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Ο Treisman, όπως αποκαλύπτει η έρευνα, είχε αναζητήσει τη διεύθυνση κατοικίας του Μπάιντεν και μάλιστα ταξίδεψε σε τοποθεσία που βρισκόταν μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του πρώην αντιπροέδρου, ενώ βρέθηκε στην κατοχή του λίστα με κυκλωμένη τη λέξη “εκτέλεση”.

Επίσης, στο κινητό του εντοπίστηκε ψηφιακό σημείωμα, γραμμένο τον Οκτώβριο του 2019, στο οποίο έκανε λόγο για μαζική επίθεση σε πολυκατάστημα την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Black Friday.

Ο Treisman βρίσκεται υπό κράτηση και προς το παρόν αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, ενώ οι αρχές “χτίζουν” την υπόθεση σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Μπάιντεν.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα