ΑΘΗΝΑ
13:54
|
17.05.2024
Μεταξύ των θυμάτων του συγκαταλέγεται η κόρη του αλλά και οι κόρες των πρώην συντρόφων του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη πολύ κοντά στο Στρασβούργο και με ένταλμα που εκδόθηκε από την Γερμανία, 52χρονος Ιταλός με την κατηγορία ότι πραγματοποίησε 160 βιασμούς και κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά για πάνω από 14 χρόνια.

Ο 52χρονος Ιταλός συνελήφθη μετά την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από τη Γερμανία όπου υπήρχε η υποψία ότι διέπραξε 160 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις (κυρίως σε ανήλικα κορίτσια).

Μεταξύ των θυμάτων του συγκαταλέγεται η κόρη του την οποία βίαζε για αρκετά χρόνια, αλλά και οι κόρες των πρώην συντρόφων του.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, είναι ύποπτος ότι βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά των συντρόφων του από το 2000 έως το 2014. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εγκατέλειψε πρόσφατα τη Γερμανία για να εγκατασταθεί στην περιοχή της Αλσατίας της Γαλλίας

Κατέφυγε στη Γαλλία, αντιλαμβανόμενος ότι τελούσε υπό έρευνα στη Γερμανία και θεωρώντας ότι θα έχαναν τα ίχνη του οι αρχές.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει 122 έρευνες εναντίον του σχετικά με 160 πράξεις βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα