ΑΘΗΝΑ
15:08
|
24.04.2024
Το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς θα πραγματοποιήσει σύντομα συνάντηση με ευγενείς και πολιτικούς παράγοντες.
KUALA LUMPUR, 20 Julai -- Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berucap pada Perutusan Khas Perkembangan Terkini Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) di bangunan Parlimen hari ini. --fotoBERNAMA (2020) HAK CIPTA TERPELIHARA KUALA LUMPUR, July 20 -- Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin addressing his speech during the Special Message on the Latest Development of the Recovery Movement Control Order (RMCO) at the Parliament today. --fotoBERNAMA (2020) COPYRIGHTS RESERVED
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο βασιλιάς της Μαλαισίας Αλ Σουλτάν Αμπντουλάχ θα διαβουλευτεί με ευγενείς καθώς και πολιτικούς σχετικά με προτάσεις του πρωθυπουργού Μουχιντίν Γιασίν, ανέφερε το παλάτι το Σάββατο, μετά από πηγές στο Reuters ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον βασιλιά να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο 73χρονος πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον βασιλιά την Παρασκευή για να παρουσιάσει τις προτάσεις σχετικά με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνουν αναστολή των κοινοβουλευτικών εργασιών, αυξημένους ελέγχους στα σύνορα και μια σειρά άλλων περιοριστικών μέτρων, ανέφεραν οι πηγές με άμεση γνώση του θέματος, μια κίνηση την οποία ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ανουάρ Ιμπραχίμ κατήγγειλε ως απόπειρα του πρωθυπουργού να διατηρήσει τον έλεγχο της εξουσίας.

Η πρόταση έρχεται καθώς η Μαλαισία αντιμετωπίζει μια αναζωπύρωση σε κρούσματα κορονοϊού, μια οικονομία με πανδημία και αμφιβολίες για την ικανότητα του Μουχιντίν να ελέγχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να καταρτίσει τον προϋπολογισμό του 2021.

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς θα πραγματοποιήσει σύντομα συνάντηση με τους ευγενείς και πολιτικούς παράγοντες.

Πηγές: Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα