ΑΘΗΝΑ
21:48
|
17.05.2024
Συλλήψεις και πρόστιμα σε κλαμπ σε Μπουρνάζι και Λιοσίων για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κλαμπ στην οδό Λιοσίων έκλεινε τις πόρτες και λειτουργούσε μέχρι τα ξημερώματα, ενώ μέσα διασκέδαζαν δεκάδες θαμώνες, παρά το ωράριο και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι υπεύθυνοι κλαμπ στην οδό Λιοσίων αψήφησαν το ωράριο για τα μπαρ και τους χώρους εστίασης, ενώ οι θαμώνες δεν φαίνεται να λογάριασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και διασκέδαζαν, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο. 

Λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο καθώς είχαν πληροφορίες ότι το μαγαζί συνέχισε να λειτουργεί με κλειστές πόρτες. Όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, διαπίστωσαν ότι εντός του χώρου υπήρχαν ακόμη δεκάδες θαμώνες και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις, όπως μετέδωσε το katechaki.gr.

Τελικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μπήκε στο κλαμπ και διαπίστωσε ότι μέσα βρίσκονταν συνολικά 141 άτομα.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα τους και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο κατάστημα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναμένεται να σφραγιστεί.

Σε κλαμπ στο Μπουρνάζι το οποίο λειτουργούσε έως λίγα λεπτά πριν από τη 1:00, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι της επιχείρησης. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ που επικαλείται το ΑΜΠΕ, οι υπηρεσίες της τροχαίας επέβαλαν περισσότερα από 180 πρόστιμα σε άτομα κυκλοφορούσαν στις ώρες της απαγόρευσης (00:30 έως 5:00). 

Πηγές: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα