ΑΘΗΝΑ
16:01
|
24.04.2024

Επιμένει ο Ερντογάν να επιτίθεται στον Εμανουέλ Μακρόν, παρά την κατακραυγή από την ΕΕ αλλά και την απόσυρση του Γάλλου πρεσβευτή από την Άγκυρα. «Το […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιμένει ο Ερντογάν να επιτίθεται στον Εμανουέλ Μακρόν, παρά την κατακραυγή από την ΕΕ αλλά και την απόσυρση του Γάλλου πρεσβευτή από την Άγκυρα.

«Το άτομο που διοικεί τη Γαλλία έχασε το δρόμο του. Μιλάει για τον Ερντογάν όλη την ημέρα. Κοίταξε πρώτα τον εαυτό σου και που πηγαίνεις. Είπα στην Καισάρεια χθες, ότι ο αυτός είναι περιστατικό και ότι πρέπει πραγματικά να εξεταστεί», δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ στράφηκε εναντίον και του Ολλανδού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ένα σκίτσο με τον Ερντογάν να έχει στο κεφάλι του μια βόμβα αποκαλώντας τον, «τρομοκράτη».

 «Αυτή την περίοδο, ο επικεφαλής της Γαλλίας βρίσκεται διαρκώς απέναντι σε μένα, αλλάζοντας διαρκώς στάση. Ας κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του. Kάποιος πρέπει να τον εξετάσει. Υπάρχει ακόμα ένα μέλος του κοινοβουλίου της Ολλανδίας, που κάτι γράφει για εμένα και έχει κολλήσει με αυτό. Ας μάθουν επιτέλους τα όριά τους. Έχετε υπολογίσει ποτέ με ποιους πορεύεστε; Ο φασισμός δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας, αλλά στη δική σας. Εμείς δεν έχουμε φασισμό και ναζισμό στην ιστορία μας, αλλά κοινωνική δικαιοσύνη», σχολίασε ο Ερντογάν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα