ΑΘΗΝΑ
01:35
|
19.04.2024

Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ, πήρε θέση χθες μέσω twitter  για τα υποτιμητικά σχόλια του Ερντογάν αναφορικά με τον Εμανουέλ Μακρόν. Χαρακτήρισε «απαράδεκτα» […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ, πήρε θέση χθες μέσω twitter  για τα υποτιμητικά σχόλια του Ερντογάν αναφορικά με τον Εμανουέλ Μακρόν. Χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα σχόλια του Ερντογάν, στο tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και στον οποίο έγραψε:  «Τα λόγια του Προέδρου @RTErdogan   όσον αφορά τον Πρόεδρο @EmmanuelMacron  είναι απαράδεκτα. Καλέστε την Τουρκία να σταματήσει αυτή την επικίνδυνη σειρά αντιπαράθεσης».

Στην συνέχεια έκανε ακόμη ένα tweet  με το οποίο θύμιζε στην Τουρκία τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περιέχουν μια πραγματική προσφορά για την επανέναρξη της σχέσης μας, αλλά απαιτείται η πολιτική βούληση των τουρκικών αρχών σε αυτήν τη θετική ατζέντα. Διαφορετικά, η Τουρκία θα είναι ακόμη πιο απομονωμένη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα