ΑΘΗΝΑ
23:01
|
21.05.2024

Η Ουγγαρία ανέφερε 3.149 νέα κρούσματα κορονoϊού την Κυριακή, αριθμό που συνιστά ημερήσιο ρεκόρ και για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 3.000 κρούσματα, ανέφερε η κυβέρνηση. […]

A woman talks to a healthcare worker before getting tested for COVID-19 at a sampling station in Prague, Czech Republic, Monday, Sept. 21, 2020. The country coped well with the first wave of the coronavirus infections in the spring but has been facing a record surge of the new confirmed cases last week. (AP Photo/Petr David Josek)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ουγγαρία ανέφερε 3.149 νέα κρούσματα κορονoϊού την Κυριακή, αριθμό που συνιστά ημερήσιο ρεκόρ και για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 3.000 κρούσματα, ανέφερε η κυβέρνηση.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων αυξήθηκε σε 59.247 στη χώρα των 10 εκατομμυρίων, με 35 νέους θανάτους να φτάνουν το σύνολο των ανθρώπινων απωλειών σε 1.425.

Παρόλο που τα κρούσματα του κορονοϊού Covid-19 παρουσιάζουν σταθερά αυξητική τροχιά από τα τέλη Αυγούστου, ο εθνικιστής πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν επιδιώκει να αποφύγει την επανάληψη της ανοιξιάτικης καραντίνας που οδήγησε την οικονομία σε ύφεση της τάξης 13,6% το δεύτερο τρίμηνο.

Πηγές: Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα