ΑΘΗΝΑ
14:14
|
20.04.2024

Τα Ιωάννινα και οι Σέρρες είναι οι δύο Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, οι οποίες περνούν από το πορτοκαλί (3) στο κόκκινο (4) επίπεδο αυξημένου συναγερμού […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα Ιωάννινα και οι Σέρρες είναι οι δύο Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, οι οποίες περνούν από το πορτοκαλί (3) στο κόκκινο (4) επίπεδο αυξημένου συναγερμού από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης, λόγω αυξημένου ιικού φορτίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Πρόσθεσε ότι επίπεδο ανεβαίνουν επίσης η Νάξος και η Ροδόπη, οι οποίες τίθενται στο πορτοκαλί επίπεδο. “Η πανδημία είναι σε έξαρση με βασικό της επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα και η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και απαιτεί μεγάλη προσοχή”, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στο μεταξύ, στο πράσινο (επίπεδο 1) πέφτει η Αμοργός λόγω παντελούς έλλειψης κρουσμάτων στο νησί.   

Τέλος ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η Δράμα ανεβαίνει επίπεδο και περνά πλέον στο κίτρινο, ενώ χαρακτήρισε “οριακή” την κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.  

Υπενθυμίζεται πως ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.259 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 32.752, καθώς επίσης 12 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 593 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα