ΑΘΗΝΑ
02:46
|
27.04.2024
Η πρώην πορνοστάρ σηκώνει... τους Αμερικανούς από τον καναπέ στέλνοντάς τους στο vote.com και στην κάλπη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Αμερικανο-λιβανέζα celebrity, Μία Καλίφα επιστρατεύει όλη την εμπειρία που απέκτησε στο πέρασμά της από την ερωτική βιομηχανία και ξεσηκώνει με τα βογκητά της τους Αμερικανούς προκειμένου να τους στείλει στην κάλπη.

Κληθείσα να συμμετάσχει στην καμπάνια VoteVoteVote.com που καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν, η πρώην πορνοστάρ στέλνει το καυτό μήνυμά της στο ανδρικό κοινό εξηγώντας του βήμα-βήμα τη διαδικασία της επιστολικής ή αναλογικής ψήφου και χρησιμοποιώντας όρους, αργκό φράσεις και αναστεναγμούς που στοχεύουν στην ενεργοποίηση του μαλακού υπογάστριου.

Δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στην καυτή έκκλησή της, πόσο μάλλον όταν η Μία, κλείνοντας το μάτι στα αγόρια, δηλώνει πως “αυτό θα είναι το μικρό βρώμικο μυστικό” τους.

Το σέξι βίντεο που έχει δημοσιευθεί πριν δύο ημέρες, το έχουν ήδη παρακολουθήσει περίπου 2 εκατομμύρια άτομα, κάτι που ισοδυναμεί με ένα εκατομμύριο θεάσεις ημερησίως.

View this post on Instagram

Today is Vote Early Day. Make a plan to vote early at VoteVoteVote.com. #ThirstTrapTheVote #VoteEarlyDay #ad @comedycentral

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα