ΑΘΗΝΑ
17:38
|
19.04.2024

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές αρχές μετά από πληροφορίες για τοποθέτηση βόμβας κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι. Η ιστοσελίδα Actu.fr επικαλούμενη πηγή της αστυνομίας […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές αρχές μετά από πληροφορίες για τοποθέτηση βόμβας κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι. Η ιστοσελίδα Actu.fr επικαλούμενη πηγή της αστυνομίας μετέδωσε ότι δυνάμεις της αστυνομίας είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή από τις 15.00, τοπική ώρα.  Επίσης έχει εκκενώθηκε όλη η περιοχή και έκλεισε ο σταθμός του Μετρό κοντά στο μνημείο.

“Υπήρξε ένα μήνυμα για βόμβα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να εξαλείψουν όλες τις αμφιβολίες”, είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας προσθέτοντας ότι μια περίμετρος ασφαλείας έχει οριστεί γύρω από την Αψίδα του Θριάμβου. Τελικά ο συναγερμός ήρθη και η πληροφορία απεδείχθη ψευδής.

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά τον αποκεφαλισμό ενός καθηγητή νωρίτερα αυτό το μήνα από έναν 18χρονο μουσουλμάνο, εξαγριωμένο για τη χρήση σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ σε μάθημα για την ελευθερία της έκφρασης μέσα στην τάξη του σχολείου.

Υπήρξαν πολλές ψευδείς προειδοποιήσεις για βόμβες, πιο πρόσφατα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιόν την περασμένη εβδομάδα και στον Πύργο του Άιφελ πριν από ένα μήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα