ΑΘΗΝΑ
22:13
|
18.04.2024

Ανατριχιαστικό, πρωτότυπο ή απλά το καταλληλότερο δώρο για μια απρόβλεπτη χρονιά σαν το 2020; Η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε από τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ για […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατριχιαστικό, πρωτότυπο ή απλά το καταλληλότερο δώρο για μια απρόβλεπτη χρονιά σαν το 2020; Η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε από τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ για δώρο των 40ων γενεθλίων της το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003, σε ηλικία 59 ετών, από καρκίνο στον οισοφάγο.

“Για τα γενέθλιά μου ο Κάνιε μου έκανε το πιο τρυφερό δώρο της ζωής μου”, έγραψε η τηλεπερσόνα της Αμερικής στην ανάρτηση με το βίντεο του “αναστημένου” πατέρα της. Στο βίντεο ο εικονικά ζωντανός Ρόμπερτ Καρτνάσιαν χορεύει, αστειεύεται και λέει στην κόρη του ότι την “βλέπει” από εκεί ψηλά κάθε μέρα…



“Είμαι τόσο περήφανος για αυτό που έχεις γίνει και όλα όσα έχεις καταφέρει. Η σκληρή δουλειά και οι επιχειρήσεις που έχτισες είναι απίστευτες. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι η αφοσίωσή σου στο να γίνεις δικηγόρος και να συνεχίσεις την κληρονομιά μου. Είναι ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος. Είμαι μαζί σου σε κάθε βήμα”, λέει το ολόγραμμα. Φυσικά δεν παραλείπει να επισημάνει στην κόρη του ότι έχει παντρευτεί μια διάνοια, ίσως τη μεγαλύτερη διάνοια στον κόσμο.


Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο ανατριχιαστική με την Κιμ Καρντάσιαν να μιλάει για μια έκπληξη από τον παράδεισο.“Είναι τόσο αληθοφανές. Το είδαμε ξανά και ξανά, πλημμυρισμένοι με συναισθήματα”.

Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν όταν ζούσε ήταν δικηγόρος και είναι γνωστός ως μέλος της υπερασπιστικής ομάδας του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της συζύγου του, αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ο. Τζ. Σίμπσον. Στην ίδια δίκη η μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν θεωρούσε εξαρχής τον Σίμπσον ένοχο.

Στα κοινωνικά δίκτυα η ετυμηγορία ήταν ότι ο Κάνιε δημιούργησε ένα μακάβριο δώρο για να αποδείξει ότι είναι μια “διάνοια” που λίγοι μπορούν να την καταλάβουν.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα