ΑΘΗΝΑ
16:04
|
25.04.2024
Το αστέρι του Αμερικανού προέδρου, Ν. Τραμπ, στο Hollywood Walk of Fame καταστράφηκε από τον ίδιο άνδρα ακόμη μια φορά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το αστέρι του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Hollywood Walk of Fame καταστράφηκε την Παρασκευή το πρωί από έναν άνθρωπο που έχει επιτεθεί στο μνημείο πολλές φορές από το 2016.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον ιστότοπο ειδήσεων TMZ έδειξε ότι ένας άντρας που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι έσπασε με αξίνα το αστέρι του Τραμπ, έμβλημα αναγνώρισης της φήμης του μετά την επιτυχία του στο τηλεοπτικό ριάλιτι The Apprentice.

Παρότι το μνημείο έχει περιφραχτεί, αυτό δεν εμπόδισε τον άνδρα με το όνομα Τζέιμς Ότις να το βανδαλίσει για ακόμη μια φορά. Ο Ότις παραδόθηκε και κρατήθηκε για βανδαλισμό, σύμφωνα με το TMZ, το οποίο προσέθεσε ότι ο ίδιος άνδρας είχε επιτεθεί στο αστέρι μόλις πριν από 28 ημέρες.

Την πρώτη φορά που συνελήφθη για ζημιά στο αστέρι του Τραμπ στο Walk of Fame τον Φεβρουάριο του 2017, κατέληξε σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές που θα τον βοηθούσαν να αποφύγει τη φυλακή αν κατέβαλε όπως και έκανε 4.400 δολάρια ΗΠΑ στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ. Ήδη από το 2016 και παράλληλα με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του ο Ότις έχει ξεκινήσει νομικό αγώνα για την απομάκρυνση του μνημείου, το οποίο θεωρεί ”προσβλητική παραφωνία” για τη ”Λεωφόρο τη Δόξας”.

Πηγές: Xinhua

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα