ΑΘΗΝΑ
07:19
|
27.04.2024
Έχασε τη δίκη με τη Sun - Δεν τον συκοφάντησαν ότι κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζόνι Ντεπ ηττήθηκε στην αντιδικία του για συκοφαντική δυσφήμιση με τη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα “The Sun”, η οποία σε πολλά δημοσιεύματά της τον παρουσίαζε ως “βίαιο σύζυγο” της ηθοποιού Άμπερ Χερντ.

Η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου αποτελεί πλήγμα για την υπόληψη του ηθοποιού, ο οποίος ανέλαβε το μεγάλο ρίσκο να κινηθεί δικαστικά κατά του ομίλου “News Group Newspapers” (NGN).

Η δίκη διεξήχθη τον Ιούλιο, διήρκεσε τρεις εβδομάδες, με την παρουσία και των δύο πρώην συζύγων και οδήγησε σε αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του ζευγαριού που τροφοδότησαν πλουσιοπάροχα τις σελίδες των ταμπλόιντ.

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι χαρακτηρισμοί της βρετανικής ταμπλόιντ για το πρόσωπο του Τζόνι Ντεπ ήταν “επί της ουσίας αληθείς”. “Τα θύματα συζυγικής βίας δεν πρέπει ποτέ να εξαναγκάζονται σε σιωπή”, ανέφερε εκπρόσωπος της Sun, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του δικαστηρίου και την ηθοποιό για το θάρρος της να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ, ο πρωταγωνιστής ταινιών που έχουν αφήσει εποχή από τον “Νεκρό” του Τζάρμους, τον “Ψαλιδοχέρη” του Μπάρτον, το “Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας” του Τέρι Γκίλιαμ αλλά και τον Τζακ Σπάροου στους “Πειρατές της Καραϊβικής”, είχε “καεί” πολύ πριν τη δικαστική διαμάχη του με τη Sun.

Ο σύντομος γάμος και το πικρό τέλος αυτού με την Άμπερ Χερντ, σύμφωνα με αναλυτές, ευθύνονται που το Χόλιγουντ γύρισε την πλάτη του στον Τζόνι Ντεπ. “Υπάρχει μια αίσθηση ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι πια μιαρός για το Χόλιγουντ και ότι η κυριαρχία του στο box office τελείωσε επί της ουσίας στις αρχές του 2000”, λέει ο Μάθιου Μπελόνι, πρώην διευθυντής σύνταξης του Hollywood Reporter.

“Η υπόθεση με τη Sun ήταν απλά το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του brand που λέγεται Τζόνι Ντεπ”, λέει μια άλλη ειδικός σε θέματα branding και σημειώνει πως τώρα πια αυτό που απομένει είναι να χάσει και το συμβόλαιό του με τον οίκο Dior.  Ο Ντεπ ήταν το πρόσωπο ενός αρώματος του γαλλικού οίκου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα