ΑΘΗΝΑ
03:13
|
10.05.2024
Αυτόπτης μάρτυρας βιντεοσκόπησε σοκαριστικό περιστατικό, καταγράφοντας ιερέα να χαστουκίζει άνδρα στην Κοζάνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυτόπτης μάρτυρας βιντεοσκόπησε σοκαριστικό περιστατικό, καταγράφοντας ιερέα της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης να χαστουκίζει πολίτη, στη γειτονιά της Γιτιάς στην Κοζάνη κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο metalignitiki.gr., εμφανίζεται ο ιερέας να διαπληκτίζεται με έναν πολίτη, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ξαφνικά, ο ιερέας σηκώνει το χέρι και χαστουκίζει με δύναμη τον πολίτη, ο οποίος του φωνάζει “γιατί βαράς;”.

Στη συνέχεια, ο πολίτης απομακρύνεται μετά την παρέμβαση τρίτου ατόμου. Δεν διευκρινίζεται η ημέρα που καταγράφηκε το βίαιο περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr ο εν λόγω ιερέας είχε απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα το Πάσχα του 2009, όταν συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο (στο Βατερό, όπου λειτουργούσε τότε), ενώ είχε προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το 2016 (Δείτε εδώ) καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης (εξαγοράσιμη ποινή) από το Μικτό Εφετείο Κοζάνης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά αθωώθηκε για εκείνη της ασέλγειας σε ανήλικο. Ο ίδιος, τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο να προσφύγει και στον Άρειο Πάγο.

Έκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου ή όχι, με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia από πηγές προσκείμενες στη Μητρόπολη να αναφέρουν ότι “έχει κλείσει η υπόθεση δικαστικά και δεν υπάρχει θέμα”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα