ΑΘΗΝΑ
17:24
|
25.04.2024
Αν συνεχιστεί η τάση με την αύξηση του αριθμού στις ΜΕΘ στην Αττική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αν συνεχιστεί η τάση με την αύξηση του αριθμού στις ΜΕΘ και την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων θα ληφθούν και άλλα μέτρα στην Αττική» προειδοποίησε απόψε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά την πιθανότητα απαγόρευσης των μετακινήσεων σε γειτονικούς νομούς.

Παραδέχθηκε πως υπάρχει αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αλλά και παράλληλη αύξηση των διαγνωστικών εξετάσεων για τον νέο κορονοϊό. Υπερασπίστηκε τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μέτρων αποδίδοντάς τα όχι σε σπασμωδικές κινήσεις αλλά στον «ύπουλο ιό» που αφενός είναι ασυμπτωματικός στους περισσότερους, αφετέρου αναγκάζει σε αναθεώρηση των δεδομένων.

Σε σχέση με την κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε πως αύριο, Τετάρτη, μεταβαίνει και παραμένει μέχρι νεωτέρας στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Διαβεβαίωσε τέλος πως επί του παρόντος υπάρχουν δυνατότητες να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας καταλήγοντας ωστόσο πως «τα «όρια του συστήματος είναι πεπερασμένα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα