ΑΘΗΝΑ
00:18
|
27.04.2024

Ο συνεχιζόμενος αριθμός νέων κρουσμάτων στην Αττική σε συνδυασμό με το ανεπαρκές σύστημα δημόσιας υγείας φαίνεται πως αναγκάζουν την κυβέρνηση σε νέα, αυστηρότερα, περιοριστικά μέτρα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο συνεχιζόμενος αριθμός νέων κρουσμάτων στην Αττική σε συνδυασμό με το ανεπαρκές σύστημα δημόσιας υγείας φαίνεται πως αναγκάζουν την κυβέρνηση σε νέα, αυστηρότερα, περιοριστικά μέτρα  για τον πολυπληθέστερο νομό της χώρας.

Ως το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθεί νέος γύρος συνεδριάσεων και επαφών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με λοιμωξιολόγους και στελέχη των υπουργείων Υγείας και Πολιτικής Προστασίας, ορισμένοι εκ των οποίων εισηγούνται απαγορευτικά μέτρα κυκλοφορίας παρόμοια με εκείνα της περασμένης Άνοιξης.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει να κάνει νεότερες ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα και να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αύριο, Πέμπτη, μετά τις 12.00 μμ στο μέγαρο Μαξίμου. Αξιοσημείωτη είναι η εκεί παρουσία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Νεότερος απολογισμός

Ο συνολικός αριθμός θυμάτων της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχεται σε τουλάχιστον 679.

Μεταξύ των 17 ατόμων που κατέληξαν σήμερα είναι μία 52χρονη που εισήχθη την Τρίτη στο Κοργιλένειο Μπενάκειο με εγκεφαλική αιμορραγία χωρίς υποκείμενα νοσήματα, μία 53χρονη στο νοσοκομείο Παμμακάριστος που βρισκόταν σε τελικό στάδιο καρκίνου και ένας 60χρονος με υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα