ΑΘΗΝΑ
03:51
|
23.06.2024
Η 17χρονη Σουηδή πληρώνει με το ίδιο νόμισμα τον Ντόναλντ Τραμπ τρολάροντάς τον.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ πληρώνει με το ίδιο νόμισμα τον Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια ατάκα που της είχε “τιτιβίσει” σχετικά με το κλίμα τον Δεκέμβριο του 2019.

Τον Δεκέμβριο ο Τραμπ, μετά την ανάδειξη της Γκρέτα σε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό Time, χλεύασε τη νεαρή ακτιβίστρια για τις εκκλήσεις της προς τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής σχολιάζοντας:

Τόσο γελοίο. Η Γκρέτα θα πρέπει να δουλέψει με το πρόβλημα της διαχείρισης του θυμού της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε” την προέτρεπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η 17χρονη ακτιβίστρια αποδείχτηκε ότι του το κρατούσε μανιάτικο καθώς πέρασε στην αντεπίθεση τρολάροντας με την ίδια ακριβώς ατάκα τον Τραμπ και με αφορμή την εξωφρενική απαίτησή του να σταματάησει η καταμέτρηση των ψήφων στις πολιτείες όπου χάνει από τον Μπάιντεν.

“Τόσο γελοίο. Ο Ντόναλντ θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημα της Διαχείρισης του Θυμού του και μετά να πάει να παρακολουθήσει καμιά παλιά ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Ντόναλντ, Χαλάρωσε!”. του αντιγυρίζει η νεαρή Σουηδή με ανάρτησή της που κέρδισε 1,2 εκατομμύρια likes μέχρι στιγμής και 266.000 αναπαραγωγές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα