ΑΘΗΝΑ
13:45
|
22.05.2024
73,637 οχήματα πέρασαν το τελευταίο 24ωρο τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το τελευταίο 24ωρο, από τις 6:00 χθες Παρασκευή έως την ίδια ώρα σήμερα, 73,637 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας.

Ειδικότερα, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου πέρασαν 39,077 οχήματα και από της Αθηνών – Λαμίας 34,560.

”Από νωρίς το πρωί υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί που προσπαθούν να περάσουν από τα διόδια χωρίς, όμως, να διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η Τροχαία, φυσικά, τους γυρίζει πίσω. Πρέπει να ενστερνιστούν όλοι ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί”, αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στη μεγάλη έξοδο των Αθηναίων δήλωσε στο CNN Greece πως  ”μας ανησυχεί η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων, ωστόσο ευελπιστούμε ότι όταν φθάσουν στον προορισμό τους, θα εφαρμόσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και να μην συγχρωτιστούν με άλλους ανθρώπους παρά μόνο με την οικογένεια τους”.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα