ΑΘΗΝΑ
19:12
|
26.04.2024
“Τσίπρα, αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες”, το επίμαχο tweet.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με αφορμή μια ανάρτηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη στο Twitter. Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να πάρει θέση ζητώντας την παραίτηση του κ. Μαρινάκη.

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την περασμένη Παρασκευή για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα και την επιβολή του δεύτερου lockdown, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, έγραψε:  “Τσίπρα, αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες”. Είχε προηγηθεί σχόλιο του κ. Πέτσα για τη συνέντευξη Τύπου στο οποίο χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα βαθιά διχαστικός “όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα”.

“Κύριε @SteliosPetsas πριν από δύο ημέρες χαρακτηρίσατε ως ‘βαθιά διχαστικό’ τον Αλέξη Τσίπρα. Εδώ βλέπουμε τον ‘ενωτικό λόγο’ του προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Η παραίτηση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εκτός κι αν συμφωνείτε με τις εμφυλιοπολεμικές τοποθετήσεις του”, σχολίασε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα