ΑΘΗΝΑ
16:11
|
19.04.2024
Παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης στα social media για την παροχή των νεότερων πληροφοριών σχετικά SputnikV.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό ταμείο της Ρωσίας, και το Εθνικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, που υποστηρίζεται από διεθνείς εταίρους, ξεκινούν μια παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για την παροχή των νεότερων και αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού με το hashtag #SputnikV.

Η εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα επικεντρωθεί στην πρόοδο των κλινικών δοκιμών του #SputnikV καθώς και στην παραγωγή και τον μαζικό εμβολιασμό σε διάφορες χώρες.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, οι επιστήμονες του Κέντρου Gamaleya θα πουν την ιστορία πίσω από την τεχνολογία και τη δημιουργία του εμβολίου #SputnikV, ενώ άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τον κόσμο.

Στους λογαριασμούς των social media (Twitter, Facebook, Instagram, Youtube) θα γίνονται ανακοινώσεις σημαντικών ειδήσεων για το εμβόλιο, θα δημοσιεύονται τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί όπως και τα δεδομένα για την παραγωγή των εμβολίων. Εκεί θα μεταδίδονται επίσης live εκδηλώσεις με σημαντικές ανακοινώσεις και σχόλια από ειδικούς.

Το SputnikV είναι ένα από τα 10 εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί παγκόσμια, και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), τα οποία πλησιάζουν στο τέλος της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών και στην έναρξη της μαζικής παραγωγής. Η Ρωσία έχει υποβάλλει αίτημα στον ΠΟΥ για ταχεία εγγραφή του SputnikV.

View this post on Instagram

Sputnik V is the world’s first registered human adenovirus vector-based COVID-19 vaccine developed by the Gamaleya Center in Russia. The human adenovirus vector platform has been studied over the decades and proven to be safe. #SputnikV

A post shared by Sputnik V (@sputnik_vaccine) on

Η τρέχουσα κλινική δοκιμή του #SputnikV στη Ρωσία περιλαμβάνει την εγγραφή 40.000 εθελοντών. Οι κλινικές δοκιμές του #SputnikV έχουν ανακοινωθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Ινδία, στη Βενεζουέλα και στη Λευκορωσία.

Ο Kirill Dmitriev, διευθύνων σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), δήλωσε:

«Η εκστρατεία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα επικεντρωθεί στην παροχή ενημερωμένων πληροφοριών σχετικά με την προσπάθειά μας για το εμβόλιο στο παγκόσμιο κοινό, αλλά, πέρα από αυτό, έχει επίσης στόχο να δώσει στην ανθρωπότητα την ελπίδα ότι σύντομα θα είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την πανδημία της COVID-19 και να επιστρέψει στην κανονική ζωή χωρίς κλειδαριές και μάσκες. Σε αυτήν τη ζωή οι άνθρωποι θα μπορούν ξανά να συναντήσουν φίλους, να επισκεφτούν μουσεία, θέατρα και εστιατόρια καθώς και να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες. Οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν και πάλι ανοιχτές παρέχοντας θέσεις εργασίας που εγγυώνται την ευημερία των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Καλούμε όλους τους ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μας και να υποστηρίξουν την προσπάθεια για το εμβόλιο #SputnikV».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα