ΑΘΗΝΑ
20:29
|
04.05.2024
"Όταν το πλοίο βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν", δήλωσε, για τα συγχαρητήρια του Γκουαϊδό στον Μπαίντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“O Tραμπ δημιούργησε τον Γκουαϊδό και με το που ανακοινώθηκε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάιντεν, εκείνος τον εγκατέλειψε. Όταν το πλοίο βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν”, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, την Κυριακή (8/11) επικρίνοντας σφόδρα τον Χουάν Γκουαϊδό και τους συμμάχους του που έσπευσαν να συγχαρούν τον Τζο Μπάιντεν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε τον Χουάν Γκουαϊδό, η ομάδα του δημιούργησε αυτό το τέρας. Του έδωσαν 800 εκατομμύρια δολάρια σε δύο χρόνια” στηλίτευσε στο διάγγελμά του προς τον λαό της Βενεζουέλας, ο Νικολάς Μαδούρο, τονίζοντας ότι αισθάνεται οίκτο για τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κατάπτυστη συμπεριφορά του Χουάν Γκουαϊδό.

Σημειώνεται ότι ο Μαδούρο, ο οποίος συνεχάρη, επίσης, τον Μπάιντεν, δήλωσε ότι οι αρχές της Βενεζουέλας είναι έτοιμες να δημιουργήσουν δεσμούς με τον Λευκό Οίκο υπό τη νέα διοίκηση και υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

“Συγχαίρω τον αμερικανικό λαό για τις προεδρικές εκλογές και επίσης συγχαίρω για τη νίκη τους τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις” έγραψε στο Twitter.

“Θα εργαστούμε για την αποκατάσταση διαύλων αξιοπρεπούς, ειλικρινούς, άμεσου διαλόγου μεταξύ της μελλοντικής κυβέρνησης των ΗΠΑ και της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, της οποίας είμαι επικεφαλής” υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα