ΑΘΗΝΑ
14:46
|
18.05.2024

“Θαλπωρή” στις εκπομπές του συντηρητικού τηλεοπτικού καλωδιακού δικτύου Newsmax αναζητεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μετά την πρόσφατη “μαχαριά” κεντρικού παρουσιαστή του τηλεοπτικού δικτύου Fox […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Θαλπωρή” στις εκπομπές του συντηρητικού τηλεοπτικού καλωδιακού δικτύου Newsmax αναζητεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μετά την πρόσφατη “μαχαριά” κεντρικού παρουσιαστή του τηλεοπτικού δικτύου Fox News που “λογόκρινε” τους ισχυρισμούς του περί νοθείας των εκλογών.

“Χάσανε τη χρυσή χήνα” ανέφερε με ανάρτησή του στο Τουίτερ ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στην, όπως υποστηρίζει, μείωση της τηλεθέασης που υφίσταται το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν που το έκανε…”διάσημο”!

“Οι τηλεθεάσεις τη μέρα κατέρρευσαν τελείως. Τα Σαββατοκύριακα είναι ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Πολύ λυπηρό να το βλέπει κανείς, αλλά ξέχασαν τι τους έκανε επιτυχημένους, τι τους έφθασε εκεί. Ξέχασαν τη Χρυσή Χήνα. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις εκλογές του 2016 και αυτές του 2020 ήταν το @Fox News!” ανέφερε επί λέξει ο πρόεδρος Τραμπ.

Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός ηγέτης φαίνεται πως με τον τρόπο του είχε συμβάλει στην αύξηση της τηλεθέασης του δικτύου Fox News καθώς συχνά, σε όλη τη διάρκεια της προεδρίας του, έκανε δημόσιες αναφορές σε σχολιαστές του καναλιού, κάποιους εκ των οποίων τους διόρισε σε διάφορα πόστα.

Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει. Η αλλοτινή τηλεοπτική “αγάπη” του Ντόναλντ Τραμπ αντικαταστάθηκε από το Newsmax το οποίο βγήκε σημαντικά ωφελημένο καθώς μέσα σε μερικές μέρες αύξησε τους 65.000 πιστούς τηλεθεατές του σε 800.000! Μάλιστα όπως αναφέρουν στοιχεία μετρήσεων από την εταιρία Νίλσεν, η εφαρμογή του δικτύου NewsMax είναι η πλέον η τέταρτη πιο δημοφιλής στο “κατάστημα” εφαρμογών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα της εταιρίας Apple.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα