ΑΘΗΝΑ
20:32
|
19.04.2024

“Σε καθεστώς καραντίνας δεν έχεις ελεύθερη αγορά, έχεις ρυθμισμένη αγορά. Θα επαναφέρουμε τη ρύθμιση που είχαμε φέρει, τον περασμένο Μάρτιο, και όποιος έχει κάνει παράλογη […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Σε καθεστώς καραντίνας δεν έχεις ελεύθερη αγορά, έχεις ρυθμισμένη αγορά. Θα επαναφέρουμε τη ρύθμιση που είχαμε φέρει, τον περασμένο Μάρτιο, και όποιος έχει κάνει παράλογη αύξηση πάνω από αυτό που θα επιτρέψουμε, θα λάβει τεράστιο πρόστιμο” δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις αδικαιολόγητες αυξήσεις τιμών που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε προϊόντα ορισμένων σούπερ-μάρκετ.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο Γεωργιάδης ανέφερε πως η τροπολογία θα μπει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παράταση ισχύος επιταγών για 75 μέρες

Στο ίδιο νομοσχέδιο θα συμπεριληφθεί και η διάταξη για τις επιταγές που θα προβλέπει ότι παρατείνονται για 75 μέρες όλες οι επιταγές των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020.

Την ίδια παράταση θα έχουν και όλες οι επιταγές επιχειρήσεων που έχουν μείωση τζίρου άνω του 50% λόγω των περιοριστικών μέτρων καραντίνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα