ΑΘΗΝΑ
05:38
|
27.04.2024
Την άμεση διαγραφή στελέχους της ΟΝΝΕΔ ζητά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ για χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση διαγραφή “προβεβλημένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Νέα Σμύρνη”  ζητά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι “ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου” , προσθέτοντας ότι “εκπροσωπώντας το ‘νέο ήθος’ της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή ‘άντε και στα τρένα”.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι “οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας”. “Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό!” , σημειώνει, απαιτώντας “την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζέ”  και καλώντας τη ΝΔ “να τον διαγράψει άμεσα” .

Η επίμαχη ανάρτηση

Πηγές της ΟΝΝΕΔ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του News 24/7 πάντως δήλωναν ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν υπήρξε ποτέ “προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ” όπως και ο ίδιος επισήμανε σε νεότερη ανάρτηση του, καθώς σημείωναν ότι δεν έχει υπάρξει μέλος της γραμματείας ή σύνεδρος της γαλάζιας νεολαίας.

O ίδιος με νέα ανάρτησή του διευκρινίζει -μεταξύ άλλων- πως η ανάρτηση ήταν απάντηση σε άλλη και τη διέγραψε γιατί κατάλαβε ότι την έγραψε πάνω στα νεύρα του.

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΟΝΝΕΔ για ανάρτηση για το Πολυτεχνείο
Η νεότερη ανάρτηση

Πηγές: ThePressProject, News 247

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα