ΑΘΗΝΑ
01:41
|
22.05.2024

Η Ουκρανία κατέγραψε 12.524 νέα κρούσματα κορονοϊού Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε το Σάββατο ο υπουργός Υγείας της, σημαντική αύξηση σε σχέση με τα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ουκρανία κατέγραψε 12.524 νέα κρούσματα κορονοϊού Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε το Σάββατο ο υπουργός Υγείας της, σημαντική αύξηση σε σχέση με τα 11.787 κρούσματα που αναφέρθηκαν στις 13 Νοεμβρίου.

Ο Μαξίμ Στεπάνοφ είπε ότι οι νέες περιπτώσεις αύξησαν τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων λοιμώξεων σε 525.176, με 9.508 θανάτους.

“Αυτός είναι ένας πόλεμος, κάθε μέρα ο ιός παίρνει τις ζωές των Ουκρανών”, δήλωσε ο Στεπάνοφ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ενημέρωσης.

Ο καθημερινός αριθμός των κρουσμάτων άρχισε να αυξάνεται τον Σεπτέμβριο, οδηγώντας την κυβέρνηση να αποφασίσει να επιβάλει εθνικό lockdown τα σαββατοκύριακα από 14 έως 30 Νοεμβρίου, για να προσπαθήσει να περιορίσει την εξάπλωση του ιού.

Στο πλαίσιο του lockdown σταματούν ή περιορίζονται οι δραστηριότητες των περισσότερων επιχειρήσεων, με εξαίρεση τα μανάβικα, τα φαρμακεία, τα νοσοκομεία και τις μεταφορές.

Πηγές: The Star

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα