ΑΘΗΝΑ
03:15
|
25.04.2024

Η Γαλλία έχει καταγράψει 27,228 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και 302 επιπλέον θανάτους από την ασθένεια τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γαλλία έχει καταγράψει 27,228 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και 302 επιπλέον θανάτους από την ασθένεια τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας σήμερα την Κυριακή, αν και υπήρχαν σημάδια πτώσης του ποσοστού των νέων κρουσμάτων.

Η Γαλλία κατέγραψε ως τώρα 1,981,827 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις Covid-19, ενώ 44,548 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό, αριθμός που συνιστά τον έβδομο υψηλότερο αριθμό θανάτων στον κόσμο.

Τα δεδομένα σημείωσαν ελαφρά μείωση σε σύγκριση με τα στοιχεία της προηγούμενης ημέρας όσον αφορά τις νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και τους θανάτους.

Η Γαλλία βρίσκεται στη μέση του δεύτερου, εθνικού lockdown με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, μετά το πρώτο που κράτησε από τον Μάρτιο έως τον Μάϊο.

Η κυβέρνηση του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει ορίσει προθεσμία μέχρι την 1η Δεκεμβρίου για το τωρινό lockdown, αν και η κυβέρνηση είπε ότι θα μπορούσε να το επεκτείνει πέρα από αυτό εάν εκτιμηθεί ότι οι αριθμοί δεν πέφτουν αρκετά γρήγορα.

Πηγές: Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα