ΑΘΗΝΑ
13:02
|
25.04.2024
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρώην συνεργάτη του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την οργή του στον πρώην συνεργάτη του, διατελέσαντα Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Τζον Μπόλτον, ξέσπασε ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μέσω -ως συνήθως- του λογαριασμού του στοTwitter.

“Ο Τζον Μπόλτον ήταν ένας από τους πιο ανόητους ανθρώπους στην κυβέρνηση με τους οποίους είχα τη “χαρά” να συνεργαστώ. Ένας ανόητος, βαρετός και ήσυχος άντρας, δεν πρόσθεσε τίποτα στην Εθνική Ασφάλεια, εκτός από, “Πωπω, ας πάμε στον πόλεμο.” Επίσης, κυκλοφόρησε παράνομα πολλές Διαβαθμισμένες Πληροφορίες. Ένα πραγματικός βλάκας!”

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Εθνικός Σύμβουλος Ασφαλείας Μπόλτον μετά την απομάκρυνσή του από το πόστο του έχει εξελιχθεί σε σκληρό επικριτή του ηγέτη των ΗΠΑ, κυκλοφορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο για την περίοδο της θητείας του. Πρόσφατα επίσης χαρακτήρισε τις μετεκλογικές δηλώσεις Τραμπ ως “τα πλέον ανεύθυνα σχόλια που έχει κάνει ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ”, προσθέτοντας ότι “προκαλεί αμφισβήτηση της ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας, μόνο και μόνο για προσωπικό κέρδος. Είναι ντροπή”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα