ΑΘΗΝΑ
21:47
|
08.08.2022
Διαγωνισμός γνωριμίας με την θρυλική πέρσικη κουζίνα, από το Μορφωτικο΄Κέντρο του Ιράν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα πρωτότυπο διαγωνισμό, με στόχο να μας εισάγει στη θρυλική πέρσικη κουζίνα, οργανώνει το Μορφωτικό Κέντρο του Ιράν στην Αθήνα. Μας καλεί, αυτές τις μέρες του υποχρεωτικού εγκλεισμού να ανακαλύψουμε μερικές από τις κλασσικές της νοστιμιές και μας δελεάζει με δώρο, σε όποιον πάρει τα περισσότερα like στα κοινωνικά δίκτυα που θα μοιραστεί φωτογραφίες των κόπων του, ένα δείπνο για πέντε άτομα στο περσικό εστιατόριο Pars.

“Μαγείρεψε ένα ιρανικό πιάτο (δίκη σου επιλογή), φωτογράφησέ το, ανέβασε τη φωτογραφία στην προσωπική σου σελίδα (είτε στο Facebook είτε στο Instagram ή Twitter) κάνοντας tag τη σελίδα μας και ΚΕΡΔΙΣΕ! Όποιου η φωτογραφία πάρει τα περισσότερα like (στην προσωπική του σελίδα) θα είναι καλεσμένος του Μορφωτικού Κέντρου της ιρανικής πρεσβείας στην Αθήνα ο ίδιος/α και η οικογένεια του-μέχρι πέντε άτομα- για ένα φοβερό δείπνο στο περσικό εστιατόριο Pars”, σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωση συγκεκριμένα.

Η προθεσμία συμμετοχής είναι μέχρι και την 30η Νοεμβρίου του 2020 και οι μη γνωρίζοντες μπορούν να αναζητήσουν συνταγές εδώ .

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα