ΑΘΗΝΑ
07:15
|
25.04.2024
Το λάθος "like" που "έκαψε" τον Ποντίφικα και έγινε βάιραλ...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή της ενθρόνισής του ότι δεν είναι ένας συμβατικός, Καθολικός υπηρέτης του Θεού.

Έχει δηλώσει ότι η σεξουαλική ευχαρίστηση όπως και το φαγητό είναι θεία δώρα, έχει ταχθεί υπέρ της πολιτικής ένωσης των ομόφυλων ζευγαριών και έχει αγκαλιάσει τα social media σε μια προσπάθεια να πλησιάσει τους νέους.

Βέβαια, τους πλησίασε τόσο πολύ, ώστε πρόσφατα “πιάστηκε” να “δίνει τις ευλογίες του”, κάνοντας like σε ημίγυμνη φωτογραφία της 27χρονης Βραζιλιάνας καλλονής, Ναταλία Γκαριμπότο.

Το απίστευτο συμβάν αποκάλυψε χρήστης και φόλουερ της Γκαριμπότο, αναδημοσιεύοντας τουίτ της όπου το σέξι μοντέλο σχολίαζε μετά το παπικό like ότι: “Τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο”.

Προφανώς ένας από τους διαχειριστές του λογαριασμού του Ποντίφικα είναι μεγάλος φαν της Γκαριμπότο και έκανε like απευθείας στη φωτογραφία, χωρίς να έχει μπει στον δικό του λογαριασμό με αποτέλεσμα να εκθέσει τον προκαθήμενο της Καθολικής εκκλησίας προκαλώντας πάρτυ σχολιασμών στο twitter.


Μπορεί βέβαια, ο επίσημος παπικός λογαριασμός να απέσυρε το like στην σέξι φωτογραφία, τα κοινωνικά μέσα όμως δεν ξεχνούν ποτέ κι έτσι οι αντιδράσεις στο “ατύχημα” πλημμύρισαν τα social media το σαββατοκύριακο, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι ο ίδιος ο Πάπας είχε υποπέσει “σε πειρασμό”.


Οι πιο ευσεβείς χρήστες πρόσφεραν τις ψηφιακές τους “προσευχές” στον Ποντίφικα, ενώ οι πιο αφοσιωμένοι ζητούσαν ηρεμία εξηγώντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ο ίδιος ο Πάπας να διαχειρίζεται τους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.


Σημειώνεται, ότι ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε νωρίτερα φέτος, ότι η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι ένα θεϊκό δώρο, οπότε ίσως η πρόσφατη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει, σχολίασαν αρκετοί χρήστες.

“Η απόλαυση του φαγητού είναι εκεί για να σας κρατήσει υγιείς, όπως και η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι εκεί για να κάνει την αγάπη πιο όμορφη και να εγγυηθεί τη διαιώνιση του είδους”, δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Επίσης, τον περασμένο μήνα, ο Πάπας ενέκρινε την πολιτική ένωση ομόφυλων ζευγαριών, κάνοντας αρκετούς χρήστες να αστειεύονται για το αν ο Ποντίφικας επανεξετάζει και το αμάρτημα του αυνανισμού στον Καθολικισμό.

View this post on Instagram

A post shared by ɴᴀᴛᴀ ɢᴀᴛᴀ (@nataagataa)

Πηγή: RT

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα