ΑΘΗΝΑ
22:35
|
19.04.2024

Δημοσκόπηση της βρετανικής εταιρείας YouGov σε 11 χώρες εμφανίζει τέσσερις στους πέντε πολίτες να βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού με το […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δημοσκόπηση της βρετανικής εταιρείας YouGov σε 11 χώρες εμφανίζει τέσσερις στους πέντε πολίτες να βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού με το ρωσικό εμβόλιο SputnikV κατά του Covid19.

Η δημοσκόπηση έγινε μεταξύ άλλων σε πάνω από 12.000 άτομα μεταξύ άλλων σε Μεξικό, Βραζιλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία και Ινδονησία, από τις 9 έως τις 19 Οκτωβρίου.

 Επιπλέον το 21% των ερωτηθέντων δήλωσε πως εμπιστεύεται τη Ρωσία περισσότερο από τις άλλες χώρες στις οποίες υπάρχουν εταιρίες δημιουργίας και παρασκευής εμβολίων , με τις ΗΠΑ και την Κίνα να καταλαμβάνουν την δεύτερη και την Τρίτη θέση από το 15% και 13% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα αντίστοιχα.

Έρχεται και τρίτο ρωσικό εμβόλιο

Νωρίτερα σήμερα, στη διάρκεια της 12ης συνόδου κορυφής των χωρών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πως αναμένεται σύντομα και τρίτο ρωσικό εμβόλιο.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) έχει υπογράψει συμφωνίες με την Βραζιλία και την Ινδία για τη διενέργεια κλινικών δοκιμών του εμβολίου Sputnik-V.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα