ΑΘΗΝΑ
01:45
|
25.04.2024
Ο γιος στη ΓΑΔΑ, ο πατέρας φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό και η κόρη στο Α.Τ. της Κυψέλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η 47η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είχε την ίδια κατάληξη για μια “διαμαρτυρόμενη” οικογένεια της Αθήνας. Πρώτος ο γιος Ο.Κ. προσήχθη έξω από το σπίτι του στα Σεπόλια στο τέλος της διαδήλωσης για την επέτειο. Η αδελφή του Λ.Κ. και ο πατέρας του Δ.Κ. διαμαρτυρήθηκαν, όπως και άλλοι. Η πρώτη τελεί υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα της οδού Θήρας στην Κυψέλη και ο δεύτερος, ο πατέρας Δ.Κ. βρέθηκε με προκάρδιο άλγος στον Ευαγγελισμό, όπου όμως οι αστυνομικοί τον έχουν φρουρούμενο. Το περιστατικό με την οικογενειακή σύλληψη καταγγέλθηκε προ ολίγου και  στο ραδιόφωνο του RealFM.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα in.gr κατά τη σύλληψη του φοιτητή Ο.Κ. απλοί πολίτες κατέβηκαν από τα σπίτια τους για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία της Αστυνομίας. Και πάλι υπήρξαν εντάσεις με τους αστυνομικούς.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί σε σχέση με τη συμπεριφορά των αστυνομικών, ενώ δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΛ.ΑΣ. οι πληροφορίες ότι ασκήθηκε βία σε βάρος των γονιών του συλληφθέντα. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα