ΑΘΗΝΑ
16:14
|
19.04.2024
Περίπου πέντε άτομα προσπάθησαν να τρυπώσουν στο νοσοκομείο γιατί δεν πίστευαν ότι οι κλίνες ΜΕΘ ήταν γεμάτες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνωμοσιολόγοι επιχείρησαν να μπουν κρυφά στις MEΘ του νοσοκομείου “Γιούτα Βάλεϊ” στις ΗΠΑ, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, εάν νοσηλεύονται όντως ασθενείς με κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KSL, ο διοικητής του νοσοκομείου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Πρόβο της Γιούτα ανέφερε ότι περίπου πέντε άτομα προσπάθησαν να τρυπώσουν στο νοσοκομείο γιατί δεν πίστευαν ότι οι κλίνες ΜΕΘ ήταν γεμάτες.

Σε δήλωση της Intermountain Healthcare, (το μεγαλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Γιούτα και ιδιοκτήτρια εταιρεία του νοσοκομείου) που εστάλη στο Business Insider, αναφέρεται ότι μερικά άτομα “προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην εγκατάσταση με την πρόθεση να προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν θεωρίες συνωμοσίας – όπως ότι τα νοσοκομεία δεν είναι κατειλημμένα και ότι οι αναφορές για το κύμα κορονοϊού είναι ψευδείς. “

Το KSL ανέφερε επίσης ότι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το προσωπικό του νοσοκομείου απάντησε σε τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που προωθούν θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και την έλλειψη κλινών ΜΕΘ στην πολιτεία.

Η αστυνομία Provo επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο του 2020, έχουν γίνει οκτώ κλήσεις αναφορικά με άτομα που μπήκαν παράτυπα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία σημείωσε ότι όσοι συνελήφθησαν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με έκθεση της Daily Herald, οι κινήσεις αυτών των συνωμοσιολόγων – οι οποίοι μεταξύ άλλων έκλεισαν ψεύτικα ραντεβού στο νοσοκομείο – οδήγησαν σε αλλαγές στις διαδικασίες εισόδου των ασθενών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα