ΑΘΗΝΑ
02:00
|
05.10.2023
Δεν υπάρχει λόγος προληπτικής καραντίνας του πρωθυπουργού" ενημέρωσε o Στέλιος Πέτσας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας του πρωθυπουργού” ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” και λόγω του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί μαζί του το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση:

“Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου. Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα