ΑΘΗΝΑ
22:50
|
26.04.2024
Κάτοικος της ευρύτερης περιοχής φέρεται χθες τα ξημερώματα να σημάδεψε με βαλλίστρα το ζώο από μακρινή απόσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους ιδιοκτήτες του δεσποζόμενου σκύλου, άνθρωπος από την ευρύτερη περιοχή φέρεται χθες τα ξημερώματα να σημάδεψε με βαλλίστρα το ζώο από μακρινή απόσταση και να το πέτυχε στην κοιλιά, σε μία προσπάθεια να το σκοτώσει.

Το άτυχο ζώο βρέθηκε αιμόφυρτο νωρίς το πρωί από τους ιδιοκτήτες του και μεταφέρθηκε άμεσα στην κτηνιατρική κλινική Χονδροδίνη – Ζήγρα όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αιχμηρού αντικειμένου που είχε εισχωρήσει 20 εκατοστά στην κοιλιακή του χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κτηνιατρική κλινική, το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το σκυλί έχει διαφύγει τον κίνδυνο και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Η δράση του “τοξοβόλου”, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, στις οποίες όμως δεν διακρίνεται καθαρά το πρόσωπό του αφού φορούσε στολή. Μιλώντας στην εφημερίδα Ταχυδρόμος η ιδιοκτήτρια του σκύλου ανέφερε πως: “Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να βλάψει τον σκύλο μας ρίχνοντάς του δύο φορές φόλα και άλλη μια φορά χτυπώντας τον με ρόπαλο. Είχαμε ξανακάνει καταγγελία και του είχαν γίνει συστάσεις από την αστυνομία, όμως αυτή τη φορά η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο”.

Σε βάρος του έχει υποβληθεί μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που έχει κινήσει τη διαδικασία αυτοφώρου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εφημερίδας, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κακοποίησης ζώων στην περιοχή του Βόλου το τελευταίο διάστημα.

Πηγές: Ταχυδρόμος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα