ΑΘΗΝΑ
06:29
|
25.04.2024
O Μητροπολιτης Κιτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιος εισήχθη με υψηλο πυρετο στο ΑΧΕΠΑ, αφού βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Μητροπολιτης Κιτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιος εισήχθη με υψηλο πυρετο στο ΑΧΕΠΑ, αφού βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό.

Η ανακοίνωσή της Μητρόπολης αναφέρει ότι «με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, μετέβη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση», προσθέτωντας ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν λέει ότι «η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών», ενώ αναμένεται νέα ενημέρωση μέσα στην ημέρα.

Πηγή: Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα