ΑΘΗΝΑ
14:29
|
03.05.2024
Έχουν διαπιστωθεί 35 θετικά κρούσματα, εκ των οποίων 11 εργαζόμενοι και 22 άτομα που περιθάλπονται στη δομή.
Προσφυγόπουλα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Σάμο, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στο νησί και το πρωί επισκέφθηκε το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, όπου και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση που επικρατεί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη διασπορά κορονοϊού καταγράφηκε στη δομή του Αριστέα στον Αμπελώνα Λάρισας, όπου φιλοξενούνται και περιθάλπονται μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής 35 θετικά κρούσματα, εκ των οποίων 11 εργαζόμενοι και 22 άτομα που περιθάλπονται στη δομή. Άλλα δύο κρούσματα αφορούν σε εργαζόμενους σε συνεργείο καθαριότητας της δομής.

Τα πρώτα κρούσματα ανιχνεύθηκαν από τον ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη και απομονώθηκαν, ενώ η ιχνηλάτηση ανέδειξε το μέγεθος της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τους διαχειριστές της δομής οι ασθενείς περιθάλπονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου καθώς και από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο ο οποίος έχει προσληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που είχε κάνει η διοίκηση του Κέντρου ενώ η υγεία των ατόμων που νοσούν εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα