ΑΘΗΝΑ
18:11
|
19.09.2024
Σε έφοδό της σε κατάστημα που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαιτική λέσχη, η αστυνομία συνέλαβε 18 άτομα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατραπεί ένα κατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη, εν μέσω πανδημίας και λοκντάουν. Η αστυνομία σε έφοδό της συνέλαβε συνολικά 18 άτομα.  

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν το κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, συλλαμβάνοντας τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη του και βεβαιώνοντας τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.  

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την αστυνομική έφοδο εντοπίστηκαν 11 θαμώνες να παίζουν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με διαμοιρασμένα φύλλα τράπουλας και μάρκες διαφόρων αποχρώσεων που αντιστοιχούσαν συμβολικά σε διάφορα χρηματικά ποσά.  

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν άλλα έξι άτομα που επίσης συνελήφθησαν – ανάμεσά τους και μια γυναίκα που είχε στην κατοχή της μικροποσότητα κάνναβης.  

Εκτός από την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, επιβλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πρόστιμα τόσο για παραβίαση περιορισμού κίνησης όσο και για μη χρήση μάσκας. Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που φέρεται ως διοργανωτής της λέσχης, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα