ΑΘΗΝΑ
13:39
|
26.04.2024
"Λουκέτο" για ένα ένα μήνα βάζουν 28 εργοστάσια της ασιατικής πολυεθνικής εταιρίας Top Glove στη Μαλαισία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Λουκέτο” για ένα περίπου ένα μήνα βάζουν υποχρεωτικά 28 εργοστάσια της ασιατικής πολυεθνικής εταιρίας Top Glove στη Μαλαισία.

Η εταιρία, που θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο κατασκευής χειρουργικών γαντιών, καλείται να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία δεκάδων εργοστασίων επειδή, κατά τραγική ειρωνία και από προφανή εργοδοτική αδιαφορία, ασθένησαν ή μολύνθηκαν από Covid19 περίπου 2.400 εργάτες!

Τα περισσότερα εργοστάσια βρίσκονται στην πόλη Κλανγκ της Μαλαισίας και κλείνουν προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ κάπου 5.00 εργάτες.

Η μαλαισιανή πολυεθνική εταιρία Τοp Glove, που ξεκίνησε το 1991 και εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη εταιρία του είδους στον κόσμο, σε ανακοίνωσή της προειδοποιεί ότι μοιραία οι παραγγελίες θα καθυστερήσουν για περίπου τέσσερις βδομάδες.

Η εταιρία Top Glove διαθέτει 46 εργοστάσια σε Μαλαισία, Βιετνάμ, Κίνα και Ταϊλάνδη. Παράγει ετησίως 90 δισεκατομμύρια χειρουργικά ζευγάρια γάντια το χρόνο και τα εξάγει σε πάνω από 195 χώρες για λογαριασμό 2.000 πελατών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα