ΑΘΗΝΑ
16:31
|
16.04.2024

Δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων με σημαία Μάλτας χτυπήθηκε από νάρκη ανοιχτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα, κοντά στα σύνορα με την Υεμένη. Από […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων με σημαία Μάλτας χτυπήθηκε από νάρκη ανοιχτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα, κοντά στα σύνορα με την Υεμένη. Από την έκρηξη έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στα ύφαλα του σκάφους.  

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Ασοσιέτεντ Πρες” (Associated Press) αναφέρει ότι η  έκρηξη στο δεξαμενόπλοιο “MT Agrari” σημειώθηκε νωρίς την Τετάρτη κοντά στο Αλ Σουκαΐκ της Σαουδικής Αραβίας. “Το πλοίο δέχθηκε επίθεση από άγνωστη πηγή. Το πλοίο χτυπήθηκε περίπου ένα μέτρο πάνω από την ίσαλο γραμμή και προκλήθηκε ρήγμα. Επιβεβαιώθηκε ότι το πλήρωμα είναι ασφαλές και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί”, αναφέρει ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του τάνκερ, την οποία δημοσίευσε το AP.   

Η βρετανική ασφαλιστική εταιρεία Ambrey, η οποία απέδωσε την έκρηξη σε νάρκη, προσθέτει στην ανακοίνωσή τους ότι στο πλοίο επιβιβάστηκαν αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα