ΑΘΗΝΑ
09:07
|
02.05.2024
Το “Stand and Deliver” θα ενισχύσει τους μουσικούς που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαν Μόρισον και Έρικ Κλάπτον συνεργάζονται κατά του lockdown. Δύο θρύλοι της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις για να βοηθήσουν τους χιλιάδες συναδέλφους τους που έχουν πληγεί από τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού.

Το νέο single “Stand and Deliver” έχει συνθέσει ο Βαν Μόρισον και θα ερμηνεύσει ο Έρικ Κλάπτον. Θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο από το iTunes, το Amazon Music, το Deezer και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα από τις 4 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια συνεργασία στο πλαίσιο της εκστρατείας “Save Live Music” του Βορειοϊρλανδού Μόρισον .

Ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία τραγούδια κατά του lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο: τα “Born To Be Free”, “As I Walked Out” και “No More Lockdown”.  Ο Κλάπτον χαρακτήρισε την έλλειψη ζωντανών εμφανίσεων λόγω των περιορισμών “βαθύτατα ενοχλητική”. “Υπάρχουν πολλοί από εμάς που υποστηρίζουμε τον Βαν και τις προσπάθειές του να σώσει τη ζωντανή μουσική. Είναι μια έμπνευση”, είπε ο Κλάπτον.

 

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε την Πέμπτη την μερική επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα ιδιότυπο σύστημα τριών επιπέδων μετά την άρση του lockdown στις 2 Δεκεμβρίου.  Η τελευταία φορά που οι δύο μουσικοί εμφανίστηκαν μαζί επί σκηνής ήταν λίγο πριν από την επιβολή του πρώτου lockdown στο Λονδίνο για το Royal Marsden Cancer Charity.


Πηγή: Variety


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα