ΑΘΗΝΑ
10:20
|
16.01.2021

Κατέληξε ένας από τους τρεις ασθενείς που μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Δράμα στην Αθήνα με C-130. Το αεροσκάφος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Κατέληξε ένας από τους τρεις ασθενείς που μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Δράμα στην Αθήνα με C-130.

Το αεροσκάφος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από την Ελευσίνα με προορισμό την Καβάλα για να παραλάβει τρεις ασθενείς με κορονοϊό προκειμένου να νοσηλευθούν στην Αθήνα εξαιτίας των ελλείψεων στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως οι άλλοι δύο ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στο «Σωτηρία» και τον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Δράμας, η μεταφορά των τριών ασθενών, που είναι διασωληνωμένοι τα δυο τελευταία 24ωρα κρίθηκε αναγκαία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους και της ηλικίας τους, καθώς και οι τρεις είναι άνω των εβδομήντα ετών.

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν μέσα σε ειδική κάψουλα με τη συνοδεία γιατρών. Ήταν η πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών που γίνεται από νοσοκομείο της ανατολικής Μακεδονίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φοιτητικό συλλαλητήριο: Επεισόδια και ρίψη χημικών στους φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τα ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη χημικών και νερού με τους Αίαντες για να απωθήσουν τους φοιτητές που διαδηλώνουν ενάντια στο "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" της κυβέρνησης.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα