ΑΘΗΝΑ
02:27
|
19.05.2024
Έως και 30 καλεσμένοι εν μέσω lockdown αν και η ίδια έκανε λόγο για μια “μικρή μάζωξη”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετανιωμένη δηλώνει η σταρ της ποπ Ρίτα Όρα για το πάρτι των 30ων γενεθλίων της στο Λονδίνο εν μέσω περιοριστικών μέτρων και lockdown που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι παρέστη σε πάρτι σε εστιατόριο του δυτικού Λονδίνου το περασμένο Σάββατο. “Δεδομένων των περιορισμών, κατανοώ ότι αυτό που έκανα ήταν ανεύθυνο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ρίτας Όρας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έως και 30 άτομα ήταν στο πάρτι αν και η ίδια η σταρ περιέγραψε την εκδήλωση σαν μια “μικρή μάζωξη”.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η βρετανική ταμπλόιντ “The Sun”, κι άλλες δημοσιότητες έδωσαν το “παρών” στο συγκεκριμένο πάρτι της Ρίτας Όρα. Σύμφωνα με μια πηγή: “Η Ρίτα και η αδερφή της ήρθαν πρώτες στο εστιατόριο, ντυμένες στην τρίχα και ανυπομονώντας για μια όμορφη βραδιά. Υπήρχαν αρκετοί καλεσμένοι, όλοι φορώντας τα καλά τους, και όλοι μπήκαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα, με την ασφάλεια να επιβλέπει το μπροστινό μέρος για να βεβαιωθεί ότι δεν θα μπει κανένας άλλος,. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες”. Όπως δήλωσε ο διευθυντής του εστιατορίου, Νίκολας Φάλοους, δεν γνώριζε ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο για κάποια εκδήλωση.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που απάντησαν σε κλήση, μάταια προσπαθούσαν να δουν από τα παράθυρα του εστιατορίου εάν υπήρχε κάποιος μέσα.

Η Βρετανίδα αλβανικής καταγωγής Ρίτα Όρα δικαιολογήθηκε λέγοντας πως επρόκειτο για μια “απόφαση της στιγμής” με την “εσφαλμένη άποψη πως βγαίναμε από το lockdown και πως δεν πείραζε να κάνει πάρτι”. “Ντρέπομαι πολύ γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο σκληρά εργάστηκαν τόσοι άνθρωποι για να καταπολεμήσουν αυτή την τρομερή ασθένεια και γνωρίζοντας πλήρως τις θυσίες που έχουν κάνει άνθρωποι και επιχειρήσεις για να μας βοηθήσουν να μείνουμε όλοι ασφαλείς. Παρόλο που αυτό δεν θα διορθώσει τα πράγματα, θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγνώμη”, δήλωσε η σταρ της ποπ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα