ΑΘΗΝΑ
02:48
|
19.04.2024
Ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης υπερασπίστηκε το λάιφστάιλ του και το δικαίωμα στην πολυτελή ζωή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, Νικόλαος Μακρόπουλος επιχείρησε να “απαντήσει” σχετικά με την περίφημη ανάρτησή του για το Μπάντεν-Μπάνεν και την Άστον Μάρτιν που ξεσήκωσε τσουνάμι οργισμένων και ειρωνικών σχολίων εν μέσω πανδημίας και λοκντάουν.

Σε διαδικτυακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων υποστήριξε ότι η ανάρτηση δημοσιεύθηκε “εκ παραδρομής” στο πολιτικό του προφίλ και όχι στο προσωπικό, κάνοντας λόγο για ανεξήγητο “μένος” εναντίον του.

“Εκ παραδρομής, μια προσωπική ανάρτηση προς τους φίλους μου, δημοσιεύτηκε στο πολιτικό και όχι στο προσωπικό μου προφίλ. Μόλις αντιλήφθηκα ότι δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που αφορά την πολιτική μου παρουσία, αμέσως, το τονίζω, αμέσως το απέσυρα”, είπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας ότι λυπάται “αν προκάλεσα άθελά μου με την ανάρτησή μου. Προφανώς δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου”.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος υπερασπίστηκε το λάιφσταϊλ του και το δικαίωμά του στην πολυτελή ζωή, κόντρα στους δύσκολους καιρούς που περνούν οι περισσότεροι δημότες του Δήμου που υπηρετεί.

“Όσο για τις διάφορες ερμηνείες που δόθηκαν τον τελευταίο καιρό θέλω να πω τα εξής: Είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας και οικογενειακώς προσφέρουμε στα κοινά σε πολλούς τομείς και συμμετέχουμε ανιδιοτελώς στη στήριξη ευπαθώςν ομάδων. Μέσα από την επιτυχή επιχειρηματική και επαγγελματική μου σταδιοδρομία κατέκτησα ένα επίπεδο ζωής, το οποίο προφανώς και δεν είναι δεδομένο για τους περισσότερους πολίτες”.

Για το σπίτι Μπάντεν-Μπάντεν εξήγησε ότι “είναι εδώ και 25 χρόνια το μέρος που περνάω τα Χριστούγεννα διότι η σύζυγός μου είναι Γερμανίδα και κατάγεται από εκεί”, ενώ για την Άστον Μάρτιν σχολίασε ότι την αγόρασε πριν από 40 χρόνια σε νεαρή ηλικία επειδή “αγαπά τα ιστορικά αυτοκίνητα”.

Έπειτα απ’ όλα αυτά, ο κ. Μακρόπουλος αναρωτήθηκε “Γιατί τέτοιο μένος; Δεν το καταλαβαίνω”, αλλά μας καθησύχασε ότι κόντρα στη δική μας μικροψυχία, εκείνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Αθήνα: “Συμμετείχα στις εκλογές διότι πίστεψα στο πρόγραμμα του δημάρχου και θέλω να προσφέρω στην Αθήνα και μόνο στην Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω με αφοσίωση να προσφέρω το 100% για την ενίσχυση των επενδύσεων και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μου”. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα