ΑΘΗΝΑ
20:35
|
15.05.2024
Με θέμα “Αμερική η Όμορφη” και λιγότερο κιτς για τα στάνταρντ της από κάθε άλλη χρονιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, επιμελήθηκε για τελευταία φορά της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του Λευκού Οίκου και ακόμα και η πάντα επικριτική εφημερίδα “Νιου Γιορκ Τάιμς” (New York Times) είχε έναν καλό λαγό για τη Μελάνια Τραμπ. Καταρχάς για πρώτη και τελευταία φορά έσπασε τη δική της παράδοση των λευκών Χριστουγέννων και έδωσε έμφαση στο κόκκινο και πιο παραδοσιακό χρώμα της εορταστικής περιόδου.

Με εξαίρεση τις περίεργες και εκτός κλίματος τεφροδόχους σε εμφανές σημείο του Λευκού Οίκου η όλη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τους New York Times “εξαιρετικά συνηθισμένη” και λιγότερο κιτς από κάθε άλλη φορά.

«Αμερική η Όμορφη» είναι το φετινό θέμα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, όπως ανακοινώθηκε μέσω Twitter από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μαζί με βίντεο από τους χώρους του Λευκού Οίκου. Το θέμα είναι εμπνευσμένο από τον κοινό σεβασμό των Αμερικανών για τις παραδόσεις, τις αξίες και την ιστορία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Το πρακτορείο ειδήσεων Ασοσιέτεντ Πρες αναφέρει ότι η Μελάνια Τραμπ αποτίνει επίσης φόρο τιμής σε όλους τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του κορονοϊού στο Κόκκινο Δωμάτιο του Λευκού Οίκου με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι στολισμένο με χειροποίητα στολίδια.  Ανάμεσα σε αυτά τα στολίδια φόρο τιμής στους μαχητές της πανδημίας είναι το καπέλο ενός νοσηλευτή, μια ρόμπα εργαστηρίου και ένα απορριμματοφόρο.



Για τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο εργάστηκαν εθελοντικά 125 άτομα, χρησιμοποιήθηκαν 62 χριστουγεννιάτικα δέντρα, 106 στεφάνια, περισσότερες από 366 γιρλάντες, πάνω από 3.200 σειρές φωτάκια και 17.000 φιόγκοι. Ο Λευκός Οίκος των 132 δωματίων διακοσμήθηκε το εορταστικό Σαββατοκύριακο της Ημέρας των Ευχαριστιών.


Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε προσωπικά κάθε στολίδι, ανακοίνωσε το γραφείο της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ηχογραφήσεις που δημοσίευσε πριν από μερικές εβδομάδες πρώην συνεργάτιδά της, η υποχρέωση αυτή κάθε άλλο παρά ενθουσιάζει τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ. Σε αυτές τις συνομιλίες, η Μελάνια Τραμπ βρίζοντας διαμαρτύρονταν για την πίεση που πέφτει πάνω της για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Όταν η Μελάνια προτιμούσε τα λευκά Χριστούγεννα – 2017.

Στο Twitter πιστεύουν ότι η Μελάνια Τραμπ σιχαίνεται τα Χριστούγεννα και όλες τις… δουλειές της στον Λευκό Οίκο με τον Ντόναλντ.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα