ΑΘΗΝΑ
12:20
|
26.04.2024
Καταγγέλουν τους Ρεπουμπλικάνους ότι καθυστερούν την έγκριση πακέτου ενίσχυσης των πληγέντων από την πανδημία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Βάφεις τα χέρια σου με αίμα” καταγγέλουν οργισμένοι ακτιβιστές των οργανώσεων “SPACEs In Action” και “ShutDownDC” αφήνοντας σάκκους για πτώματα μπροστά στην είσοδο της κατοικίας του ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ.

Οι ακτιβιστές προχώρησαν χθες το πρωί (1/12) σε αυτή την μακάβρια διαμαρτυρία καταγγέλοντας ότι ο Μιτς ΜακΚόνελ καθυστερεί την έγκριση ενός πακέτου οικονομικής βοήθειας στο πλαίσιο των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων από την πανδημία του κορονοϊού, την ώρα που οι θάνατοι από την φονική νόσο συνεχίζουν να αυξάνονται σε ολόκληρη τη χώρα.

“Πάνω από 270.000 είναι νεκροί στις ΗΠΑ και ο γερουσιαστής Μιτς ΜακΚόνελ εξακολουθεί να εμποδίζει την ψηφοφορία για την ανακούφιση από τη νόσο COVID “, αναφέρει η “SPACEs In Action” σε ανάρτησή της στο Twitter.

“O Μιτς ΜακΚόνελ και οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές μπλοκάρουν τα μέτρα ανακούφισης, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να πεθάνουν και εκατομμύρια να υποφέρουν. Γι’ αυτό σήμερα οι ακτιβιστές των “SPACEs In Action” και των “ShutDownDC” έφεραν το μήνυμα στην πόρτα σας”, ξεκαθαρίζουν σε ανάρτησή τους οι ακτιβιστές της “ShutDownDC”.

Η βρετανική εφημερίδα “The Sun” δημοσίευσε βίντεο όπου καταγράφονται δεκάδες διαμαρτυρόμενοι Αμερικανοί να μεταφέρουν σάκκους για πτώματα έξω από το σπίτι του επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία.

Σάκκοι με πτώματα τοποθετήθηκαν και στα κατώφλια των Γερουσιαστών της Οκλαχόμα, Τζιμ Ινέφ, της Νότιας Καρολίνα, Λίντσεϊ Γκράχαμ και του Μέιν Σούζαν Κόλινς, σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί το Κονγκρέσο εγκρίνοντας και ένα δεύτερο πακέτο μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στους πληγέντες της πανδημίας’

Σύμφωνα με το CNN, o ΜακΚόνελ δήλωσε ότι συνεργάζεται με την κυβέρνηση Τραμπ “για μια αναθεωρημένη πρόταση τώρα που ο πρόεδρος έδωσε το πράσινο φως”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα