ΑΘΗΝΑ
15:21
|
18.05.2024
Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μετακόμιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μετακόμιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Κυψέλη.

Κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφία των fake news», που «κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες», κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν χθεσινά δημοσιεύματα, περί δήθεν μετακόμισης του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο παρουσιάζουν να αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, σημειώνοντας ότι «έβγαλαν από την κοιλιά τους» την είδηση.

«Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες», αναφέρουν συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Παραπολιτικά και του in.gr, ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε από την πολυκατοικία της Κυψέλης σε βίλα στα Λεγραινά, πριν περίπου ένα μήνα. Για προφανείς λόγους ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά και την ευθύνη της φύλαξης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής, ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα.

Ωστόσο, το iefimerida.gr, επικαλούμενο «έγκυρες πληροφορίες», υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει αυτό το διάστημα εξοχικό στα Λεγραινά για να μεταβαίνει τα σαββατοκύριακα να ξεκουράζεται.

Πηγές: CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Αύξηση κατά 30% εμπορικών συναλλαγών Ρωσίας-Ισλαμικών χωρών

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Γεωργία: Παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα