ΑΘΗΝΑ
21:02
|
26.06.2024
Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων προχωρά αυτή την ώρα η ΕΛΑΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων προχωρά αυτή την ώρα η ΕΛΑΣ. Τα άτομα αυτά πρόκειται να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Σαρωτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη είναι σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, ενώ τα μέτρα για την 12η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, είναι ανάλογα με αυτά του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων περισσότερα από δεκαπέντε άτομα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ προβλέπει την αποτροπή συγκέντρωσης στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα στα Εξάρχεια, όπου έπεσε νεκρός ο Αλέξης Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, από την σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, αλλά και την επιτήρηση άλλων χώρων όπου ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης συγκεντρώσεων.

ΚΝΕ: Η αστυνομία παρεμπόδισε αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου να αφήσει ένα λουλούδι στον τόπο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου

Η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ που, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, επεδίωξε να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, στον τόπο της δολοφονίας του, στα Εξάρχεια».

«Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, που φτάνει σε σημεία αυτογελοιοποίησης μέσα από την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων σε όλη την Επικράτεια. Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η φωνή μας δε φιμώνεται! Απέναντι στο όργιο αυταρχισμού και καταστολής, ο λαός και η νεολαία θα αντιτάξουμε τον οργανωμένο μας αγώνα για υγεία, μόρφωση και ζωή με δικαιώματα» τονίζει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση της ΚΝΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Σκηνικό αποκάλυψης» εάν επεκταθεί ο πόλεμος στον Λίβανο

Συνεχίζονται οι κόντρες Βουλγαρίας-Βόρειας Μακεδονίας για τις μειονότητες

Δήμαρχος Νάουσας: Καταδικάστηκε εκ νέου για τη μίσθωση αναψυκτηρίου

Ιταλία: Να σταματήσει το caporalato στο όνομα του νεκρού Ινδού εργάτη γης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα